Yolları Asfalt Yapılacak Köyler Ziyaret Edildi.

Yolları Asfalt Yapılacak Köyler Ziyaret Edildi.

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekilimiz  Sayın Olgun ÖNER, AK Parti İlçe Başkanı Uğur ÖZMEN ve İl Genel Meclis üyesi, İlçe Özel İdare Müdürü ve Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü ile birlikte köylerde yapımı devam eden ve asfalt yapılacak yol çalışmalarını yerinde inceleyerek  köylülerle bir araya geldi.

2018 yılı Köylerin Altyapısının Desteklenmesi Projesi (KÖYDES) kapsamında köylerde  yapılan çalışmaları yerinde inceleyen  Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın  Olgun ÖNER, bu kapsamdaki ziyaretlerini Omuzbaşı Köyü, Taşbasamak Köyü ve Ulukent Köyü’ne yaptı. Köylere yaptığı ziyaretlerde  köy muhtarları ve vatandaşlarla yapılan yol çalışmaları ve onların diğer  ihtiyaçları ile ilgili sohbet ederek, dilek ve temennilerini dinleyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER, köylerin sorunlarını yerinde tespit ettiklerini belirterek, “Öncelikli hedefimiz tüm köylerimizi ziyaret ederek vatandaşlarımızla bir araya gelip  onların   sorunlarını elimizden geldiği kadar  çözüme kavuşturmaktır.” dedi. Yapılan bu ziyaretlerde vatandaşlarımızın köylerdeki değişimden ve yapılan hizmetlerden dolayı çok memnun oldukları, bölgede artık huzurun ve kardeşliğin yeniden tesis edilmesi için yapılan bu ziyaretlerin çok önemli olduğunu, toplumu ayrıştırmaya ve insanları yanlış yönlere sürükleme arzusu içerisinde olan içerideki ve dışarıdaki düşman zihniyetlere karşı vatandaşların artık huzur istediklerini Kaymakamımıza ve beraberindeki heyete ilettiler ve bu şekildeki ziyaretlerden memnun olduklarını ifade ettiler.