YENİ BİNASINDA HİZMETE BAŞLAYAN İLÇE SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ VE 112 ACİL İSTASYONUNDA İNCELEME - 05 Mart 2019 Salı

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekiliz Sn. Olgun ÖNER, yeni hizmet binasında hizmet vermeye başlayan İlçe Sağlık Müdürlüğü, 112 Acil Birimini, Aile Hekimlerini ve bağlı birimlerini ziyaret ederek incelemelerde bulundu.

İlçemizde yapımı yeni tamamlanan ve geçtiğimiz aylarda hizmete açılan İlçe Sağlık Müdürlüğü, bağlı olduğu 2 Nolu Aile Sağlık Merkezi ve 112 Acil Servis İstasyon birimlerini ziyaret eden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sn. Olgun ÖNER, yeni binada incelemelerde bulundu. Sayın ÖNER, binada yaptığı incelemelerden sonra Aile Hekimleri ve sağlık personelleriyle bir araya gelerek ilçemizde vatandaşlara sunulan hizmetler hakkında bilgi aldı. Ziyaret esnasında Aile Sağlık Merkezine gelen hastalarla da konuşup yeni hizmet binası ve verilen sağlık hizmetleri hakkında bilgi veren Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Sn. Olgun ÖNER, daha sonra İlçe Sağlık Müdürüne ve personeline başarılar dileyerek kurumdan ayrıldı.