Vatandaşlarla İftar Programı… - 01 Haziran 2018 Cuma

Vatandaşlarla İftar Programı… - 01 Haziran 2018 Cuma

Valimiz Sayın Süleyman ELBAN ilçemizi ziyaret ederek vatandaşlarla iftarda bir araya geldi.

Valimiz Sayın Süleyman ELBAN yapmış olduğu ziyarette ilk olarak ilçemize bağlı Satıcılar Köyü’nü ziyaret etti. Köy girişinde Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER ve köy sakinleri tarafından karşılanana Sayın Valimiz burada köylülerin taleplerini, isteklerini ve sorunlarını dinleyip sohbet ettikten sonra ilçe merkezinde Kapalı Spor Salonunda  Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER tarafından düzenlenen iftar yemeğine geçtiler. Yemekte vatandaşların Ramazan ayı kutlanıp bu ayın birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi olduğu ifade edildi. İftar yemeğinden sonra çarşıya geçip vatandaşlarla bir araya gelen  Valimiz Sayın Süleyman ELBAN burada vatandaşlarımızla çay eşliğinde  sohbet ettikten sonra ilçemizden ayrıldı.

Düzenlenen iftar yemeğine Valimiz Sayın Süleyman ELBAN,              Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER, Şehit aileleri ve Gazilerimiz, protokol üyeleri, askeri erkan, emniyet personeli, diğer kurum personelleri,  muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.