Ulukent Köyü İlköğretim Okulu Öğrencilerine Satranç Takımı ve Kırtesiye Malzemesi Dağıtıldı.

İlçenin  merkez ve köylerinde eğitim gören öğrencileri  sık sık ziyaretlerde bulunup ihtiyaçlarını yerinde inceleyen Kaymakam/Belediye Başkanı Olgun ÖNER, bu seferki ziyaretini Ulukent İlköğretim Okulu'na yaparak öğrencilere kırtasiye malzemesi ve satranç takımı dağıttı.

Sosyal belediyecilik anlayışıyla okulların ve öğrencilerin ihtiyaçlarını karşılayan, öğrencileri gezilere gönderen ve yaptığı okul ziyaretlerinde  öğrencilere hem kırtasiye hem de giyim yardımında bulunan Belediye Başkanı Olgun ÖNER, Ulukent Köyü İlköğretim Okulu 1. sınıf ve 2.sınıf  öğrencilerine satranç takımı ve kırtasiye malzemelerini dağıtarak yüzlerini güldürdü. Öğrencilere hediyelerini eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi ile birlikte dağıtıp mutluluklarına ortak olan ÖNER;Öğrencilerimizin mutluluğu, bizim mutluluğumuzdur. Onlara desteklerimiz ve çalışmalarımız devam edecektir. Kaymakamlık ve Belediye bünyesinde planladığımız çalışmalarımızı gerçekleştirmeye devam edeceğiz.” dedi. Daha sonra okul hakkında bilgi alıp beraberindekilerle birlikte öğrencilerle hatıra fotoğrafı çekti.

Kaymakam/Belediye Başkanı Olgun ÖNER’e Ulukent Köyü İlköğretim Okulu’nun ziyaretine   eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü eşlik ettiler.