Ulukent Köyü İlköğretim Öğrencileri İlçede Unutulmaz Bir Gün Yaşadı.

Ulukent Köyü İlköğretim Öğrencileri İlçede Unutulmaz Bir Gün Yaşadı.

Diyadin Kaymakamlığı ve Belediyesi Ulukent Köyü İlköğretim Öğrencilerine ilçede  unutamayacakları bir gün yaşattı.

Diyadin ilçe merkezi ve köylerinde eğitim gören öğrencilere yönelik  Diyadin Kaymakamlığı ve Belediyesi tarafından düzenlenen faaliyetler kapsamında bu defa Ulukent Köyü İlköğretim okulu öğrencileri ilk defa  ilçede sinema ile buluşturuldu.  Diyadin Belediyemiz tarafından servislerle köyden alınarak ilçe merkezine getirilen  öğretmen ve öğrencilerle yemek yenildikten sonra öğrenciler  Diyadin Gençlik, Kültür ve Sanat Merkezinde sinema ile buluşturuldu. İlk defa sinemada film izleyen öğrencilerin sevinçleri ve heyecanları görülmeye değerdi. Film izleme keyfini çıkaran öğrencileri Kaymakam/ Belediye Başkan V. Olgun ÖNER  daha sonra makamında ağırladı. Öğrencilerle sohbet eden Belediye Başkanımız ÖNER, eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi ile birlikte Kaymakamlığımız tarafından hazırlanan hediyelerle birlikte, Tokat Federasyonlar Derneği tarafından “TUT ELİMDEN, Birlikte Tamamlanalım” TOKFED Köy Okulları Sosyal-Kültürel Sorumluluk Projesi kapsamında öğrencilere gönderilen ayakkabıları  dağıttı.

Düzenlenen programla ilgili olarak Kaymakam / Belediye Başkan V. Olgun ÖNER; “Köy okullarına yaptığımız ziyaretlerimizde öğrencilerimize ilçede sinemayla buluşturma sözünü vermiştik. Diyadin Belediyesi Gençlik, Kültür ve Sanat Merkezindeki sinema salonumuzda bu gün genç kardeşlerimize güzel bir gün yaşattıklarını ifade etti.

İlk kez köyden çıkıp ilçe merkezine gelen ve sinemayla buluşan Ulukent İlkokul Öğrencileri kendilerine böyle güzel bir günü yaşattıkları için Kaymakam / Belediye Başkan V. Olgun ÖNER’e teşekkürlerini ilettiler.