Türkiye Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Başkanından Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimize Ziyaret - 23 Kasım 2018 Cuma

Türkiye Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Federasyonu Başkanı Orhan Kandemir, Anadolu Güvenlik Konferasyon Kadın Kolları Genel Başkanı Hatice Turan Kandemir ve Diyadin Güvenlik Korucuları ve Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneğinin Başkanı Kazım Polat, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER’ i makamında ziyaret ettiler.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER,  yapmış oldukları ziyaretten dolayı teşekkür edip çalışmalarında başarılar diledi.