Tendürek Dağı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğrencilerinden Yıl Sonu Etkinliği - 23 Mayıs 2018 Çarşamba

Tendürek Dağı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü'nde eğitim gören kız öğrenciler tarafından yıl boyunca yapılan etkinliklerin sergi ve defile gösterisi yapıldı.

Tendürek Dağı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Bölümü'nde eğitim gören kız öğrencilerin yaptığı dans gösterisi, kıyafet defilesi ve yıl boyunca ortaya çıkarılan el sanatları ürünleri sergilendi. Öğrenciler tarafından yapılan dans gösterisi, defile ve el sanatları ürünlerinin sergisi gösteriye gelenler tarafından büyük beğeni topladı. Gösteriye Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER’ in Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi de katıldı. Hanımefendi ÖNER, özellikle dans ve defile sunumunda kız öğrencilerimizin göstermiş oldukları başarı ve medeni cesaretten ötürü tebrik ederek  bu güzel etkinlikte el emeği göz nuru ürünlerin hazırlanmasında emeği geçen idareci, öğretmen ve öğrencilerin başarılarından dolayı kutladı.

Gösteriye Kaymakam/ Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER’in eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi, İlçe Milli Eğitim Müdürü, öğretmen, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.