Taşeron İşçilerin Kadroya Geçiş İşlemleri Tamamlandı.

Taşeron İşçilerin Kadroya Geçiş İşlemleri Tamamlandı.

Belediyemiz bünyesinde çalışan ve kanun hükmünde kararname ile yapılan düzenlemeden hak kazanan taşeron işçilerin kadroya geçiş işlemleri bugün tamamlandı.

20.11.2017 tarihi ile 696 sayılı kanun hükmünde kararnameye dayanılarak hazırlanan ve 01.01.2018 tarihli 30288 Sayılı Resmi Gazetede yayımlanan “ Kamu Kurum ve Kuruluşlarında personel çalıştırılmasına dayalı hizmet alımı sözleşmeleri kapsamında çalıştırılmakta olan işçilerin sürekli işçi kadrolarına veya mahalli idari şirketlerinde işçi statüsüne ilişkin 375 sayılı kanun hükmünde kararnamenin geçici 24. Madde kapsamında, 02/01/2018 - 02/04/2018 tarihleri arasındaki  90 günlük süre içerisinde belediyemiz bünyesinde 04/12/2017 tarihi itibari ile çalışan 61 taşeron işçisinin çalışma takvimine göre başvuruları alınıp ve İlçe Kaymakam/ Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER’ in komisyon başkanlığını yaptığı sınavda 58 kişi hak kazanıp başarılı oldu. Gerçekleşen  bu sınavdan sonra güvenlik soruşturmasından geçirilen 58 taşeron işçisinin 54’ü bu gün kadroya girmeyi hak kazandı. Kadroya geçme hakkını kazanan işçilerle Belediye de bir araya gelerek onları tebrik edip mutluluklarına ortak olan Kaymakam/ Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER;“ Personellerimizin kadroya geçiş süreci tamamlanarak 54 personelimiz kadroya geçti. Bu mutluluğa vesile oldukları için Sn. Cumhurbaşkanımıza ve Hükümetimize tüm personellerimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz.” dedi.