Şubat Ayı Muhtarlar Toplantısı Yapıldı.

Şubat Ayı Muhtarlar Toplantısı Yapıldı.

Kaymakam/Belediye Başkanı Olgun ÖNER başkanlığında saat 10.00’da öğretmenevi toplantı salonunda Şubat Ayı Muhtarlar Toplantısı yapıldı.

Toplantıya Kaymakam Olgun ÖNER, kurum daire amirleri köy ve mahalle muhtarları katıldı. Toplantıda yaylacılık faaliyetlerinin yaklaşması nedeni ile 31 Aralık 2018 tarihine kadar geçerli olmak üzere, ilçe sınırları içerisinde bulunan 38 yaylanın, askeri yasak bölgesi olarak ilan edilen yerin sınırları içerisinde kaldığı,  bölgeye yaylacı, sürü ve çobanların girişinin yasak olduğu konusunda Kaymakam Olgun ÖNER ve kurum daire amirleri tarafından mahalle ve köy muhtarlarına bilgi verildi. Daha sonra toplantıda muhtarların istek,  şikâyet ve önerilerinin dile getirilmesiyle sona erdi.