SODESLE ASIMIN NESLİ YETİŞİYOR 29.05.2018-Salı

SODESLE ASIMIN NESLİ YETİŞİYOR 29.05.2018-Salı

Diyadin Belediyemiz’ in SODES kapsamında hayata geçirdiği “ Sodesle asımın Nesli Yetişiyor” projesiyle ilçemizde geleceğin sporcuları yetişiyor.

Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında Diyadin Belediyemiz tarafından hayata geçirilen “Sodesle asımın Nesli Yetişiyor” projesinin açılış programı Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER, tarafından Diyadin Kapalı Spor Salonunda yapıldı.  “ Sodesle asımın Nesli Yetişiyor” projesinde basketbol, futbol, fitness, satranç, voleybol olmak üzere farklı branşlarda eğitim alan toplam 100 öğrenci yer aldı. Öğrencilere sporun faydalarını aşılayarak bu öğrencilerimiz içerisinden yetenekli olanları Türk sporuna kazandırmak için yola çıkılan bu projede, öğrencilere Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER tarafından spor malzemeleri dağıtıldı ve farklı branşlarda spor kursları faaliyete geçirildi. Proje hakkında bilgi veren Sayın ÖNER: “Gençlerimizin spor ve fiziksel aktivitelerde kendilerini geliştirmeleri için desteklerimizi sürdürüyoruz. “ Sodesle asımın Nesli Yetişiyor” projesi de bunlardan biri. Burada amacımız gençleri zararlı alışkanlardan uzak tutarak onları spor alanına yönlendirerek geleceklerine yön vermek ve bu proje sonunda ilçemizi farklı branşlarda temsil edecek öğrencilerimizi ortaya çıkarmaktır. Diyadin Belediyesi olarak gençlerimizin ve çocuklarımızın yanlarında olmaya ve bu türden farklı projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz”