Siyer-i Nebi Kitap Okuma Yarışması. - 06 Aralık 2018 Perşembe

Siyer-i Nebi Kitap Okuma Yarışması. - 06 Aralık 2018 Perşembe

İlçe Kaymakamlığı ve Belediyemizin katkılarıyla 7 Ocak 2019 da yapılacak olan yarışma için Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn.Olgun ÖNER, tarafından öğrencilere  Peygamber Efendimizin hayatını anlatan Siyer-i Nebi kitabı dağıtıldı.

Öğrencilere kitap okuma alışkanlığı kazandırılması ve Peygamber efendimiz Hz. Muhammed'in (sas) hayatının öğrenilmesi amacıyla Diyadin Kaymakamlığı, Diyadin Belediyesi,  İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Müftülüğü ile iş birliği içerisinde 7 Ocak 2019’da düzenlenecek olan yarışma için Siyer-i Nebi kitabı dağıtıldı.7 Ocak 2019 da yapılacak olan ödüllü yarışmaya katılacak olan Cemal Kaya Anadolu Lisesi, Diyadin İmam Hatip Lisesi ve Tendürek  Dağı Kız Meslek Lisesi öğrencilerine Siyer-i Nebi kitabını,  Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER dağıttı. Sn. Olgun ÖNER, liseler arası yapılacak olan bu yarışmada amaçlarının öğrencilerde Hz. Muhammed (sas)'in hayatı hakkında daha hassas ve ayrıntılı bilgi edinmeyi sağlamak ve örnek bir nesil yetişmesine katkı sağlamak olduğunu belirttikten sonra öğrencilerle sohbet etti. Yapmış olduğu ziyaretlerde öğretmenlerle de  bir süre görüştükten sonra okullardan ayrıldı.