Şehit ve Gazi Aileleri İftar Programı - 25 Mayıs 2018 Cuma

Şehit ve Gazi Aileleri İftar Programı - 25 Mayıs 2018 Cuma

Diyadin Kaymakamı ve Diyadin Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER, Ramazan ayı dolayısıyla aziz şehitlerimizin kıymetli aileleri ve kahraman gazilerimiz ve yakınları ile Diyadin Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri  Müdürlüğünde iftar yemeğinde bir araya geldi.

Diyadin Kaymakamlığı ve Diyadin Belediyesi tarafından şehit ve gazi ailelerine verilen iftar yemeğine  Diyadin Kaymakamı ve Diyadin Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER, eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi, şehitlerimizin emanetleri aileleri ve gazi aileleri katıldı. İlk olarak şehitlerimiz için dua edilerek başlanan programda oruçların açılmasının ardından konuşan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER; “Bu iftar programında sizlerle bir araya gelerek Ramazanın bereketini paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hepinize Hayırlı Ramazanlar diliyor, programa katılarak bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ediyorum. ” dedi. Daha sonra şehit aileleri ve gazilerin oturdukları masaları eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi ile birlikte tek tek dolaşan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER, misafirler ile sohbet ederek, ihtiyaç ve sorunlarını dinledi.