Şehidimiz Nizamettin Karakuş’un Ailesine Ziyaret

Şehidimiz Nizamettin Karakuş’un Ailesine Ziyaret

Şırnak İli Besta Yayla Tepe Mevkii’nde 1998 yılında Şehit olan Şehidimiz Nizamettin Karakuş’un  ailesi ziyaret edildi.

Şırnak’ın Besta Yayla Tepe Mevkii’nde 1998’de Şehit olan Şehidimiz Nizamettin Karakuş’un ailesi Kaymakam/ Belediye Başkan Vekilimizin eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi, Ağrı  Belediyesi  Kadın ve Aile Hizmetleri Müdür V. Nurcan ÇELİK,  Beyazay Derneği  Ağrı Şube Başkanı Gülay Söylemez ile birlikte ziyaret edildi. Gerçekleşen ziyarette Şehidimizin annesi Gözel K. ve ailenin diğer fertleri ile sohbet edilip, ailenin durumu hakkında bilgi alınarak, Şehidin aziz hatıralarından bahsedildi. Daha sonra Şehidimizin 81 yaşında yürümekte güçlük çeken Annesi Gözel Karakuş için  getirilen tekerlekli sandalye taktim edildi.

Şehidimizin ailesi   bu anlamlı ve güzel ziyarette bulunmasına vesile olan başta Sayın Valimiz Süleyman Elban'a ve  Kaymakamlık ve Belediye olarak daima yanlarında olan Kaymakam/ Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER'e ve ziyareti gerçekleştiren  eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi, Ağrı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdür V. Nurcan Çelik ile  Beyazay Derneği  Ağrı Şube Başkanı Gülay Söylemez’ e teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.