Ramazan Şenliklerimiz Devam Ediyor - 21 Mayıs 2018 Pazartesi

Ramazan Şenliklerimiz Devam Ediyor - 21 Mayıs 2018 Pazartesi

İlçe Belediyemiz tarafından Ramazan ayı münasebetiyle düzenlenen Ramazan Şenliklerimiz  devam ediyor.

Ramazan ekinlikleri çerçevesinde Diyadin Belediyesince organize edilen ve her akşam saat 20.00 itibarıyla başlayan Ramazan şenlikleri programı, 18 Mayıs  Cuma ve 19 Mayıs Cumartesi  akşamları etkinlik alanını dolduran Diyadinliler ile birlikte coşkuyla devam etti. Ramazan ayının ruhunu her haliyle yaşatarak ilçeye renk katan etkinlikte, 18 Mayıs  Cuma günü Mustafa Özcan Güneşdoğdu konseri gerçekleşti. Sevilen ilahilerin seslendirildiği konserde Mustafa Özcan Güneşdoğdu’nun söylediği ilahiler vatandaşlarımızın büyük beğenisini topladı. 19 Mayıs Cumartesi akşamında yapılan etkinliğimizde ise Mehmet Avcı  ve Elif-i Nağme grubu sahnede yer aldı. Konserde seslenilen şiir ve türküler vatandaş ve çocuklara keyifli vakitler geçirdi.

18 Mayıs  Cuma ve 19 Mayıs Cumartesi  akşamları gerçekleşen konserlerden sonra Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER’in sanatçılara plaket verilmesiyle sona erdi.

Ramazan ayı boyunca etkinlikler devam edecektir.