Okuma Yazma Seferberliği Sertifika Töreni. - 21 Mayıs 2018 Pazartesi

Okuma Yazma Seferberliği Sertifika Töreni. - 21 Mayıs 2018 Pazartesi

İlçemizde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendinin himayelerinde başlatılan okuma yazma seferberliği kapsamında açılan kurslarda 1.kademe okuma yazma kursunu tamamlayan bayanlara sertifikaları düzenlenen törenle verildi.

Mehmet Melik Özmen İlkokulu’nda düzenlenen törende açılış konuşmasını Halk Eğitim Müdürü Caner Demirtaş yaptı. Demirtaş,  ilçemizde Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Eşi Sayın Emine Erdoğan Hanımefendinin himayelerinde başlatılan okuma yazma seferberliğinde eş zamanlı 49 kurs açıldığını bu kurslarda 49’ü erkek 457’si bayan olmak üzere toplam 506 kişiye eğitim verildiğini, kursların açılışından bitimine kadar geçen sürede kurslarda yapmış olduğu kırtasiye ve diğer yardımlarından ötürü kursları sık sık ziyaretlerde bulunup sosyal hayata da atılma konusunda bayanları cesaretlendirdiği için Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER ve Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendiye teşekkür etti. Daha sonra bayanlara sertifikalarını vermek üzere kürsiye çıkıp konuşma yapan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER, azmedip, gayret göstererek okuma yazma kursunu başarıyla tamamlayan bayanların hem yetişkinlere örnek olup hem de eğitimin yaşının olmadığını  bir kez daha gösterdiklerini söyleyerek  bu konuda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER, Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi ile birlikte eğitimini başarı ile tamamlayan bayan kursiyerlere  sertifika ve hediyelerini verdikten sonra tören sona erdi.