Muhtarlar ile Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı. - 20 Haziran 2018 Çarşamba

Muhtarlar ile Seçim Güvenliği Toplantısı Yapıldı. - 20 Haziran 2018 Çarşamba

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER  başkanlığında ilçemizin merkez ve köylerindeki muhtarlarla 24 Haziran pazar günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel seçimi için   "Seçim Güvenliği" toplantısı yapıldı.

24  Haziran pazar günü yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği Genel Seçimlerinin huzurlu ve güvenli bir ortamda gerçekleştirilmesi ve seçmen iradesinin sağlıklı bir şekilde sandığa yansıması için  ilçemizde seçim öncesi, seçim günü ve seçim sonrasında karşılaşılabilecek problemlerin giderilmesi amacıyla saat 10.30’ da  öğretmenevi toplantı salonunda "Seçim Güvenliği" toplantısı yapıldı. Toplantıya Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER, kurum amirleri, merkez ve köy muhtarları katıldı. Toplantıda Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER’ in muhtarlarla seçimde ilçe merkezi ve köylerde alınması gereken tedbirler ve dikkat edilmesi gereken konuları konuştuktan sonra muhtarların da söz alarak görüşlerini ifade etmesiyle toplantı sona erdi.