Kuşburnu Köyü’ndeki Şehit Ailemize Ziyaret

Kuşburnu Köyü’ndeki Şehit Ailemize Ziyaret

İlçemiz Kaymakamı/ Belediye Başkan V. Olgun ÖNER, Kuşburnu   Köyü’nden 2002 yılında Iğdır Dere Yağı Bölgesinde vatani görevini yaparken Şehit olan Erol Taştan’ın ailesini, eşi Gülcihan  ÖNER  Hanımefendi, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü  ile birlikte ziyaret etti.

Kaymakam/ Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER, eşi ile birlikte, Şehidimizin babası Ahmet Taştan ve annesi Azize Taştan ile sohbet ederek her zaman her konuda Devlet olarak yanlarında olacaklarını ve şehidimizin ailesinin ne tür sıkıntıları olursa onlar için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını belirtti.

Şehidimizin anne ve babası, Kaymakam/ Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER ve beraberindekilerin yapmış olduklarıziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduğunu ifade ettiler.