Köylere Hizmet Götürme Birliğin Mayıs Ayı Olağan Toplantısı Yapıldı. - 23 Mayıs 2018 Çarşamba

Köylere Hizmet Götürme Birliğin Mayıs Ayı Olağan Toplantısı 22 Mayıs 2018 tarihinde öğretmenevi toplantı salonunda Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER başkanlığında yapıldı.
Yapılan toplantıda köylerin su, asfalt, yol, köprü, okul onarımı yapımı vs. gibi çalışmaları konuşulduktan sonra Mayıs ayı döneminde görev yapacak birlik encümeni seçimi yapıldı. Birlik encümeni seçiminden sonra toplantıya katılan köy muhtarlarının dilek ve teminlerinin alınmasıyla toplantı sona erdi.

Toplantıya Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER, İl Genel Meclis üyesi, Özel İdare Müdürü, Köylere Hizmet Götürme Birliği Müdürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü ve köy muhtarları katıldı.