Köy Okullarındaki Öğrencilerin Yüzü Gülüyor.

Köy Okullarındaki Öğrencilerin Yüzü Gülüyor.

Kaymakam/ Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER, Kuşburnu Köyü İlkokulunu ziyaret edip minik öğrencilerin yüzünü güldürdü.

Yaptığı okul ziyaretleriyle merkez ve köylerdeki öğrencilerin yüzünü güldüren Kaymakam/ Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER, bu seferki ziyaretini Kuşburnu Köyü’ne yaparak oradaki miniklerin yüzünü güldürdü. Öğrencilerle tek tek ilgilenip onlara sorular sorup  Diyadin Kaymakamlığı ve Belediyesi olarak kendilerinden ne tür beklentileri olduğunu sorarak sohbet etti. Sayın ÖNER, daha sonra miniklere kırtasiye malzemeleri ve satranç takımını dağıtarak onları sevindirdi.

Köy ziyaretinde Kaymakam/ Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER’e eşi Gülcihan  ÖNER  Hanımefendi, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü  de eşlik etti.