Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimizin Eşinden Hasta ve Yaşlı Vatandaşlarımıza Ziyaret

Diyadin Belediyesi, sosyal devlet anlayışı gereği   olarak  ilçe ve köylerde  bulunan hasta ve yaşlı vatandaşları evlerinde  ziyaret ederek onlarla yakından  ilgilenmeye devam ediyor.

Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimizin eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi bu haftaki ziyaretinde İsaağa Mahallesi’nde ikamet eden Hacı Elmas Nine’yi ziyarete gitti. Hanımefendi Gülcihan ÖNER’e, TSM Doktoru Öykü Özçelik, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü, AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı ve beraberindekiler eşlik etti. Yaşlılığın getirdiği bir takım rahatsızlıkları, Koah hastalığı bulunan ve yürüme güçlüğü çeken 90 yaşındaki Hacı Elmas  Nine, TSM doktoru ve hemşiresi tarafından sağlık kontrolünden geçirildi. Gelinleri, çocukları ve torunlarıyla birlikte yaşayan Elmas Ninenin durumu hakkında bilgi alıp ve onunla yakından ilgilenen Gülcihan ÖNER Hanımefendi Adıgüzel Ailesiyle sohbet ederek  istek ve taleplerini dinledi. Evde bulunan çocuklarla yakından ilgilenen Hanımefendi, onlara çeşitli hediyeler verdi.

Gülcihan ÖNER Hanımefendi ; “ Diyadin Belediyesi olarak daha öncede ilçe ve köylerde hasta ve yaşlı vatandaşlarımızı ziyaret ettik. Bu ziyaretlerimiz daha da devam edecektir. Yaşlılarımıza sahip çıkmak, onların yaşamlarını kolaylaştırmak bizim en temel ve öncelikli görevlerimizden birisidir. Bunun için her türlü fedakarlığı yapmaya hazırız. Onların hayır dualarını almak, hayatlarını rahat bir şekilde sürdürdüklerini bilmek, bizlere de manevi güç veriyor” dedi.

Daha önce bir kaymakam eşinin bu tür ev ziyaretleri yaptığını görmediklerini ifade eden Hacı Elmas  Nine’nin gelinleri ve çocukları, Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimizin eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi’ ye yapmış oldukları bu anlamlı ziyaretten dolayı çok memnun olduklarını dile getirip teşekkürlerini ilettiler.