Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz ve Eşinden Dünya Yaşlılar Günü Ziyareti - 02 Ekim 2018 Salı

1 Ekim Dünya Yaşlılar Günü olması nedeniyle Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER, Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü ile birlikte Göl Mahallesinde oğlu ile birlikte yaşayan Susan Nineyi ziyaret etti.

İlçemizde sık sık gerçekleştirdikleri ev ziyaretleriyle her zaman vatandaşların yanında olup onların yüzlerini güldürüp, sıkıntılarını dinleyip ihtiyaçlarını gidermeye çalışan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER, eşiyle beraber bu günde yaşlılar günü münasebetiyle oğlu Kerim Toprakçı ile birlikte yaşayan Susan Toprakçı Nineye misafir oldu. Ninenin elini öpüp yaşlılar gününü kutlayan Sayın ÖNER, maddi durumu iyi olmayan Toprakçı Ailesinin sorunlarını dinleyip gereken her türlü yardımlarda bulunacaklarını dile getirdi. Çocuklarla da sohbet edip dersleri hakkında bilgi alan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER, onlara çeşitli hediyeler verdi.

Toprakçı Ailesi yapılan bu güzel ziyaretten çok memnun olduklarını dile getirip ilçeye yapmış olduğu güzel çalışmalarla her zaman yanlarında olup desteklerini esirgemeyen Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER’e ve eşine teşekkür ettiler.