KAYMAKAM/BELEDİYE BAŞKAN V. ÖNER YENİ YILA GÜVENLİK GÜÇLERİMİZLE GİRDİ

Diyadin  Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sayın  Olgun ÖNER ve beraberindekiler yeni yıla ilçe Hastanesinde yatan hastalarımızı ve görevleri başındaki güvenlik güçlerimizi ziyaret ederek girdi.

İlk olarak Diyadin Devlet hastanesinde yatmakta olan hastaları ve daha sonra yol uygulama ve kontrol noktalarında görev başında olan güvenlik güçlerini ve İpek Geçidi Karakolunu ziyaret etti.

Hastane de yatan vatandaşlarımız ile yakından ilgilenip tek tek  geçmiş olsun diyen Kaymakam ve Belediye Başkanı Sayın ÖNER ve Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi çocuk hastalara ve yakınlarına çeşitli hediyeler verdi. Yeni yılda sağlıkla afiyetle huzurlu günler geçirmeleri temennisinde bulunan Sayın ÖNER ve Eşi sağlık çalışanlarının da  yeni yıllarını kutladı.

Daha sonra terörle mücadelede önemli ve  başarılı çalışmalar yapan güvenlik güçlerimizi ziyaret eden Kaymakmımız  İpek Geçidi Karakolu’ na bağlı kotrol ve uygulama noktasında bulunan askerlerimize ve korucularımıza tatlı ikramında bulundu. Görevi başında bulunan bayan korucumuz ve diğer güvenlik güçlerimizin yeni yılını kutlayan Sayın ÖNER : “Allah  birlik ve beraberliğimizi bozmaya çalışanlara fırsat vermesin. 2018  başta Memleketimize ve Diyadin’e huzur ve mutluluk getirsin.” İfadelerini kulladı.

Son olarak ilçe merkezindeki açık esnafları, kontrol noktalarını ve İlçe Emniyet Amirliğindeki emniyet mensuplarını da ziyaret eden Sayın ÖNER onların da yeni yıllarını kutladı.

Ziyaretlerde Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Olgun ÖNER’ e İlçe Jandarma Komutanı ve İlçe Emniyet Amiri de eşlik etti.