KAYMAKAM/BELEDİYE BAŞKAN V. OLGUN ÖNER’DEN ÇOCUKLARA YENİ YIL HEDİYESİ

KAYMAKAM/BELEDİYE BAŞKAN V. OLGUN ÖNER’DEN ÇOCUKLARA YENİ YIL HEDİYESİ

2017’nin son mesai gününde Kaymakam/Belediye Başkan Vekili Olgun ÖNER makamında öksüz ve yetim çocukları ağırlayarak onlarla yakından ilgilenip çeşitli hediyeler verdi.

Kaymakam/ Belediye Başkan V. O. ÖNER yaptığı konuşmada: “ Bizim için her çocuk özeldir. 2017’nin son mesai gününde sizler gibi değerli evlatlarımızla bir araya gelmek bizleri de çok mutlu etti. Sizlerin her alandaki ihtiyaçlarınızı karşılamak hem kaymakamlık hem de belediye olarak bizlerin asli görevlerinden biridir. 2017 yılının yaklaşık 11 ayını geçirdiğim Diyadin ‘de elimizden geldiğince her kalbe dokunmaya çalıştık. Diyadin halkının hak ettiği yaşam standartlarına ulaştırmak adına Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı olarak yaptığımız birçok çalışma oldu. Bundan sonra da inşallah daha birçok yeni projeler ile yanınızda olacağız. Bu açıdan 2018’in  hepimiz adına mutlu, huzurlu, barış dolu ve verimli bir yıl olmasını temenni ediyorum. Hepinizin yeni yılını gönülden kutluyorum.” dedi.

Gelen misafir öğrenciler de bu yıl kendileri için yapılan çeşitli etkinliklerden dolayı çok mutlu olduklarını ifade ederek Kaymakam/Belediye Başkan V. Olgun ÖNER’e teşekkür ettiler.