Kaymakam/Belediye Başkan V. Dokuztaş Köyü Öğrencilerini Sevindirdi

Kaymakam/Belediye Başkan V. Dokuztaş Köyü Öğrencilerini Sevindirdi

İlçe ve köylerdeki okulları ziyaretlerini sürdüren  Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER, eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi,  İlçe Milli Eğitim Müdürü ve beraberindekilerle birlikte  Dokuz Taş İlkokul Öğrencilerini ziyaret ederek onları sevindirdi. Öğrencilere getirmiş oldukları kıyafet ve ayakkabıları kendi elleri ile hediye edenBelediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER ve eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi  öğrencilerin yüzlerindeki mutluluğa şahit oldular.

Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER;“ Memleketimizde kış şartları oldukça sert geçiyor. Biz de geleceğimizin büyükleri olan çocuklarımızın bu kış şartlarında yanlarında olmak istedik. Onların mutluluklarına şahitlik etmek kadar güzel bir şey yok. Almış oldukları hediyeleri mutlulukla giymelerini arzu ediyor, hepsine derslerinde başarılar diliyorum” dedi. Daha önce Diyadin Belediyesi olarak okulun çevre kilitli parke ihtiyacını karşıladıklarını ifade eden Belediye Başkanımız okulun eksik ihtiyaçları hakkında da okul müdüründen bilgi aldı ve eksikliklerin karşılanacağını ifade etti. Öğrencilerle sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirildikten sonra öğrencilerle vedalaşıldı.