Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimizin Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi Öğrencilerle Bir Araya Geldi - 08 Kasım 2018 Perşembe

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER’in Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi  ziyaret ettiği Diyadin İmam Hatip Lisesinde pansiyon  öğrencileriyle  öğle yemeğinde bir araya gelerek, istek ve taleplerini dinledi.

Diyadin İmam Hatip Lisesi pansiyon  öğrencileri ve öğretmenleriyle  öğle yemeğinde buluşan Hanımefendi ÖNER, öğrencilerle birlikte keyifli bir  yemek yiyip sohbet etti. Yemekten sonra öğrenciler için getirmiş olduğu pastaları onlarla birlikte kesen Gülcihan ÖNER Hanımefendi,  öğrencilerin problemlerini dinleyip onlardan beklentilerini dile getirdi. Öğrencilerden kendilerine sunulan imkanlardan yararlanırken ailelerinin, öğretmenlerinin ve geleceğe dair beklentilerinin olduğunu ve bu beklentileri karşılamak için çalışmaları gerektiğini vurgulayan Hanımefendi ÖNER, Diyadin Kaymakamlığı ve Diyadin Belediyesi olarak daima her konuda onların yanında olacaklarını söyledi. Daha sonra hizmetlerin daha etkin ve kaliteli olabilmesi için idari personellerin de istek ve taleplerini altıktan sonra okuldan ayrıldı. Akşam ders çıkışında öğrenciler öğretmenleri aracılığıyla da  Diyadin Belediyesi Gençlik, Kültür ve Sanat Merkezindeki cep sinemasına gönderildi. İlk defa sinemaya giden öğrenciler burada film izlemenin keyfini çıkarttılar.