Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Yaşlı Çifti Ziyaret Etti - 10 Aralık 2018 Pazartesi

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER, Toklucak Köyümüz de ikamet eden  yalnız başına yaşayan Binali Birgül ve  eşi Nazdar Birgül’ü ziyaret etti.

Toklucak Köyü’nde Binali Birgül ve hasta eşini ziyaret eden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER, Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi ile birlikte yaşlı çiftle sohbet edip sıkıntılarını dinledi. Yaşlı çiftin evlerinin yaşanılmayacak bir halde olduğunu görünce evin onarımı konusunda Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürüne yardım yapılması talimatını veren Sn. Olgun ÖNER; “ Bugün Toklucak Köyümüzde yaşlı ve hasta çiftimize yapmış olduğumuz ziyarette sorunlarını ve ihtiyaçlarını dinleyip not aldık. Bu konuda elimizde ne geliyorsa yapacağız. Çünkü Diyadin Kaymakamlığı ve Diyadin Belediyesi olarak ilçemizde bulunan yaşlı, hasta ve bakıma muhtaçlara yardım eli uzatmak öncelikli görevimizdir.” dedi.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER,  ev ziyaretinden sonra köylülerle de sohbet edip sorun ve taleplerini dinledi.