Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER Öğrencilerle Kariyer Günlerinde Buluştu. - 08 Mart 2019 Cuma

Diyadin Kaymakamı  ve Diyadin Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER,  Kariyer  Günleri  Mesleki Tanıtım Seminerinde öğrencilerle bir araya geldi.

Cemal Kaya Anadolu  Lisesi konferans salonunda YKS sınavına girecek olan son sınıf öğrencilere geleceklerine yön verme konusunda  düzenlenen Kariyer  Günleri  Mesleki Tanıtım Seminerinde  bir araya gelen Kaymakam  ve  Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER, kaymakamlık mesleğini ve kariyerini anlattı. Kendi yaşantısı, öğrencilik yılları ve mesleği hakkında, nasıl kaymakam olduğunu ve bu süreç içerisindeki çalışmalarını anlatan Sn.Olgun ÖNER, öğrencilere mutlaka kendilerine bir hedef belirlemelerini ve o hedef doğrultusunda çok iyi çalışmaları gerektiğini, aynı zamanda zor bir süreçten geçeceklerini  ancak iyi  çalışırlarsa bu süreci rahat bir şekilde atlatıp emeklerinin karşılığını  alacaklarını söyledi.

Seminer sonunda öğrencilerin sordukları sorulara cevap veren Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER, onlara kitap hediye edip başarılar dileyerek hatıra fotoğrafı çekilmesinin ardından okuldan ayrıldı.