Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER Öğrencilerle Birlikte Kitap Okudu - 29 Kasım 2018 Perşembe

İlçe Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER, Mehmet Akif Ersoy İlkokulunu ziyaret ederek  ilçe genelinde “Umut Ol Örnek Ol” projesi kapsamında başlatılan kitap okuma etkinliğinde miniklerin kitap okuma saatinde onlarla bir araya gelerek birlikte kitap okudu.

“Umut Ol Örnek Ol” projesi kapsamında başlatılan kitap okuma etkinliğinde Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi ve İlçe Milli Eğitim Müdürü ile birlikte Mehmet Akif Ersoy İlkokulunu ziyaret ederek  öğretmenleri tarafından oluşturulan kitap okuma köşesinde öğerncilerle birlikte aynı sırada oturup bir ders boyunca kitap okuyan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER ve Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi, okuma saatinden sonra öğrencilerle yakından ilginerek sohbet ettiler. Sayın Olgun ÖNER,  burada öğrencilere kitap okumanın öneminden bahsettikten sonra onlara  satranç takımı hediye edip okulun müdüründen okul hakkında bilgileri aldıktan sonra  ayrıldı.