Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER, İftarı Güvenlik Korucularıyla Açtı. - 13 Haziran 2018 Çarşamba

Diyadin Güvenlik Korucuları Şehit Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile birlikte gerçekleşen iftar yemeğinde  Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER, İlçe Jandarma Komutanı ve İlçe Müftüsü ile birlikte Diyadin de görevli Güvenlik Korucularımızla bir araya geldi. Samimi bir havada geçen iftar programında, İlçe Müftümüzün yapmış olduğu yemek duasının ardından Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER, bu mübarek Ramazan ayında toplumun güvenliği, asayişi ve huzuru için büyük fedakârlıklarla  görev yapan  Güvenlik Koruyucularıyla bir arada olmanın mutluluğunu yaşadığını belirtti.

Diyadin Güvenlik Koruyucuları da iftar yemeğine katılan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER ve protokol üyelerine teşekkür ederek memnuniyetlerini dile getirdiler.