Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER, İftarda Taştan Ailesine Misafir Oldu. - 14 Haziran 2018 Perşembe

Ramazan ayının manevi havasını yaşamak, birlik ve beraberliği artırmak için ilçemizde bulunan yaşlı, hasta, kimsesiz ve yardıma muhtaç aileleri iftarlarda ziyaret edip onlara misafir olmaya devam eden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER, bu seferki ziyaretlerini Eşi Gülcihan ÖNER  ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü ile birlikte Ahmet Taştan ve eşi  Zülfinaz Taştan yaşlı çiftine yaparak sofralarına misafir oldu. Samimi ve neşeli  bir ortamda geçen iftar yemeğinde Taştan çiftinin ihtiyaçları konusunda bir sıkıntıları olup olmadığını soran Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER; “Ramazan ayı, birlik ve beraberlik içinde olmamız gereken bir ay. Bu ayda iftarda ziyaretlerinde bulunduğumuz aileler ile samimi bir ortamda iftarımızı yapmaktan ve sıcak karşılamalarından son derece memnun oluyoruz. Taştan Ailesi de bunlardan biri, bu ailemizin ve diğer ailelerimizin her zaman yanında olacağız.” dedi.

Ahmet Taştan ve eşi  Zülfinaz Taştan çifti de ziyaret dolayısıyla çok  mutlu olduklarını, iftar sofrasında kendi ailesi gibi yanlarında olan ve yalnız bırakmayan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER ve Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendiye çok teşekkür ettiler.