Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER Devam Eden Yol Çalışmalarını İnceledi - 05 Ekim 2018 Cuma

İlçe genelinde Diyadin Belediyemizce yürütülen yeni imar yolları açma ve parke taşı çalışma alanlarını ziyaret eden  Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz  Sn. Olgun ÖNER, Ketenpınar Mahallesinde yapılan yol çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz  Sn.Olgun ÖNER, belediyemizin Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından  Ketenpınar Mahallesinde  başlatılan parke taşı, yol genişletme ve mahalle içi temizlik çalışmalarını yerinde inceledi. İlçemizde kullanılmaz durumdaki yolları iyileştirerek, dar yolları genişletip, açılan yeni yollarla mahalle sakinlerine  daha iyi bir hizmeti getirmeye çalıştıklarını belirten ÖNER: “Yapmış olduğumuz bu çalışmalarla mahallelerimiz topraklı ve çamurlu yollardan kurtarılarak sağlıklı ulaşım olanaklarına kavuşturulacak.  Özellikle mahallelerde açılmaya uygun yolları açıp, vatandaşların da rızasını alarak, sağlıklı ulaşım koşullarıyla onların mağduriyetlerini ortadan kaldırmaya çalışıyoruz” diye belirtti. Mahallelerdeki temizlik çalışmalarını da kontrol eden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili  Sn. Olgun ÖNER, eksiklikler noktasında ilgili birim amirlerini uyararak acilen eksikliklerin giderilmesi talimatını verdi, mahalle muhtarı ve vatandaşlarla da bir araya gelerek ihtiyaç ve talepler hakkında bilgi aldı.

Belediyenin başlattığı yol açma, genişletme, asfaltlama ve parke taşı çalışmalarından dolayı memnuniyetlerini dile getiren Mahalle sakinleri de, toprak ve çamurlu yollardan Kayyum Belediyesinin göreve gelmesiyle birlikte kurtulduklarını, ailelerin ve çocukların artık güvenle ve eski dönemlerde yaşadıkları rahatsızlıkları yaşamadan evlerine ve okullarına gittiklerini, Diyadin Belediyesi olarak ilçe genelinde yapılan çalışmalardan çok memnun olduklarını ifade ettiler.