Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Modern Hayvan Satış Pazarı ve Kesimhane Çalışmalarını İnceledi - 21 Kasım 2018 Çarşamba

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER, ilçemizin Fatih Mahallesinde 10 bin metrekare alan üzerinde yapımı son aşamaya gelen ve yakında faaliyete geçmesi planlanan Kesimhane ve Modern Hayvan Pazarında incelemelerdebulundu.

İlçemiz ve köylerimizde hayvancılıkla geçimini sağlayan vatandaşlarımızın büyükbaş ve küçükbaş hayvanların alım, satımı ve kesimi için Diyadin Belediyemiz tarafından yapımı başlatılan ve yakında faaliyete geçecek olan kesimhane ve Modern Hayvan Pazarında, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER incelemelerde bulundu. Hayvan pazarı, idari bina, veteriner kontrol bölümü, soğuk hava deposu, kesimhane gibi yapımı son aşamalara gelinen bölümleri yetkililerle birlikte tek tek gezip bilgi alan Sn. Olgun ÖNER çalışmaların en kısa sürede tamamlanacağını ifade etti.