Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Günbuldu Orta Okulu’nda Öğrencilerle Bir Araya Geldi - 04 Aralık 2018 Salı

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER, Günbuldu Orta Okulunu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerle bir araya geldi.

Günbuldu Orta Okuluna yapmış olduğu ziyarette derslikleri gezerek öğrencilerle sohbet eden Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER: “Yarının ümidi çocuklarımızı ve gençlerimizin daha uygun şartlarda eğitim görmeleri için gerekli çabayı göstererek ilçe merkezi ve köylerinde sürekli okul ziyaretlerimizi gerçekleştirip incelemelerde bulunuyoruz.” dedi. Öğrenciler ile sıcak ve samimi diyalogların yaşandığı ziyarette Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın ÖNER tarafından öğrencilere çeşitli hediyeler verildi. Okulun öğretmen ve idarecilerden bilgiler alarak öğretmenler ile bir süre sohbet ettikten sonra okuldan ayrılarak köyde yapım aşamasında olan ve çok kısa süre sonra bitecek olan Günbuldu İlkokulunu ziyaret etti. Buradaki çalışmalar hakkında bilgi alıp incelemelerde bulunduktan sonra köyden ayrıldı.