Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Olgun ÖNER’in Ramazan Bayramı Tebrik Mesajı - 14 Haziran 2018 Perşembe

Kıymetli Diyadinli Hemşehrilerim;

Birlik, beraberlik ve kardeşlik duygularının en yoğun şekilde yaşandığı Ramazan ayının sonuna gelip Ramazan Bayramına ulaşmanın mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz.

Bayram günlerinin dayanışma duygularımızı arttıran, kırgınlıklarımızı unutturarak, sevinçte ve hüzünde bir olma anlayışını yerleştiren günler olması nedeniyle bu bayramın da aynı duygulara vesile olacağına inanıyorum.

Ramazan Bayramı vesilesiyle huzur ve barış içinde bu cennet vatanda yaşamamız için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi bir kez daha rahmetle anıyor, onların emanetleri şehit yakınlarımızla, gazilerimiz ve aileleriyle birlikte idrak edeceğimiz Ramazan Bayramının ülkemize ve tüm İslam coğrafyasına sevinç ve huzur getirmesini diliyorum.

Diyadin’de yaşayan tüm vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutluyor, aileleri ve sevdikleriyle birlikte güzel bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum.