KAYMAKAM VE BELEDİYE BAŞKAN V. OLGUN ÖNER’DEN YENİ YIL MESAJI - 31 Aralık 2018 Pazartesi

Kıymetli Diyadinliler;

Sizlerle birlikte 2018 yılını iyisi ve kötüsüyle geride bırakırken, yeni umutlarla yeni bir yıla girmenin heyecanı içerisindeyiz.

İlçemiz adına çok güzel ve yatırımlar anlamında verimli bir yılı geride bırakırken, 2019 yılının da ilçemiz adına güzel ve siz vatandaşlarımızın yüzünü güldüren çalışmaların yapılacağı bir yıl olması en büyük arzumuz olacaktır. Bunun için her zaman vatandaşlarımızla ve kamu kurum ve kuruluşlarımızla birlik ve beraberlik ruhu içerisinde hareket edeceğiz.

Bu duygu ve düşüncelerle, Diyadinli vatandaşlarımın ve mesai arkadaşlarımın yeni yıllarını kutluyor, 2019 yılının Ülkemize, Milletimize ve tüm insanlığa huzur, sağlık ve mutluluk getirmesini temenni ediyorum. Yeni yılınız kutlu olsun.