Kaymakam/ Belediye Başkan V.Olgun ÖNER Karne Dağıtım Törenine Katıldı

Kaymakam/ Belediye Başkan V.Olgun ÖNER Karne Dağıtım Törenine Katıldı

Kaymakam/ Belediye Başkan V.Olgun ÖNER Karne Dağıtım Törenine Katıldı Diyadin Kaymakamı/ Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER , İlçe Milli Eğitim Müdürü ile birlikte 2017-2018 yarıyıl tatili nedeniyle Şehit Polis Gökhan Kirazlı Ortaokulunda düzenlenen karne dağıtım törenine katıldı. 2017-2018 eğitim öğretim yılının birinci dönemi sona eren ilçemizde , 2 anaokulu, 53 ilkokul, 17 ortaokul ve 5 lise olmak üzere toplam 87 eğitim kurumunda 13 bin öğrenci karnelerini bu gün alarak yarıyıl tatiline girdiler. Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER Şehit Polis Gökhan Kirazlı Ortaokulunda karne dağıtım törenine katılarak öğrencilerin karne sevincine ortak oldu. Öğrencilere karnelerini dağıtıp onlarla sohbet eden Başkan ÖNER , eğitimin bir ülkenin gelişmesinde ve kalkınmasında en önemli faktör olduğunu belirterek öğrencilere bol bol dinlenerek kitap okumaları yönünde tavsiyelerde bulundu.ÖNER, daha sonra öğrencilerle hatıra fotografı çektiririp okuldan ayrıldı.