Kaymakam / Belediye Başkan Vekilimizin Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı

Kaymakam / Belediye Başkan Vekilimizin Öğretmenler Günü Kutlama Mesajı

Gelecek nesillerin yetişmesinde büyük bir emek, sevgi ve özveriyle çalışan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım öğretmenler gününü kutluyorum.

Öğretmenlerimiz, zorluklar karşısında yılmadan, yorulmadan içerisindeki azim ve kararlılıkla gelecek nesillere ışık tutan rehberlerdir. Öğretmenlik sevginin ve fedakârlığın en üst düzeyde ortaya konulduğu onurlu ve mukaddes bir görevdir.

Geleceğimizin emanetçileri gençlerimizi ve çocuklarımızı  her yönüyle geleceğe hazırlayan öğretmenlerimize minnet ve şükran borçluyuz. Ülkesini seven, milli değerlerine sahip çıkan bireyler yetiştirmek için zorluklar karşısında yılmadan çalışan öğretmenlerimizin azim ve gayretleri her türlü övgüyü hakketmektedir .

Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, ebediyete intikal etmiş öğretmenlerimizi rahmetle anıyor, bu kutsal mesleği her şartta ifa etmeye çalışan öğretmenlerimize sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.