KAYMAKAM/ BELEDİYE BAŞKAN V. OLGUN ÖNER’DEN OMUZBAŞI KÖYÜNE ZİYARET

KAYMAKAM/ BELEDİYE BAŞKAN V. OLGUN ÖNER’DEN OMUZBAŞI KÖYÜNE ZİYARET

Diyadin ilçemiz ve köylerindeki okulları ziyaret edip öğrencilere kıyafet ve kırtasiye yardımında bulunan Kaymakam/ Belediye Başkan V. Olgun ÖNER bu haftaki ziyaretini Omuzbaşı Köyüne gerçekleştirdi.

Kaymakam Belediye Başkan Vekilimiz ÖNER eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi ile Omuzbaşı İlkokulundaki öğrencilerin ve öğretmenlerin istek ve ihtiyaçlarını yerinde görmek adına gerçekleştirdiği bu ziyarette öğrenciler ile yakından ilgilenip onlara çeşitli hediyeler verdi. Diyadin ilçe merkezi ve bağlı bulunan köylerimizdeki öğrencilerimizin her türlü istek ve ihtiyaçlarını karşılama adına Kaymakamlık ve Belediye Başkanlığı olarak sosyal devlet bakış açısıyla faaliyetlerini  yürüttüklerini belirten Kaymakam/Belediye Başkan V. ÖNER: “ Sizlerin rahat ve huzurlu bir ortamda eğitim ve öğretim görmeniz için gereken tüm fırsat ve imkan eşitliğini sunmak bizlerin asli görevidir. Başarılarınız bizlerin en büyük mutluluğu olacaktır.” dedi.

Kaymakam/Belediye Başkan V. Olgun ÖNER’ e bu ziyareti sırasında İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Milli Eğitim Müdürü, Sosyal Yardımlaşma Ve Dayanışma Müdürü eşlik etti.