Kaymakam/ Belediye Başkan V. Olgun ÖNER Yaşlı Vatandaşlarımızı ve Dar Gelirli Aileleri Ziyaret Edip Destek Olmayı Sürdürüyor.

Kaymakam/ Belediye Başkan V. Olgun ÖNER İlçedeki dar gelirli, yaşlı ve hasta vatandaşları evlerinde ziyaret ederek, destek olmayı sürdürüyor.

Diyadin Kaymakamı/ Belediye Başkan V. Olgun ÖNER , eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi, AK Parti Ağrı İl Kadın Kolları Başkanı Dilan Özmen Özgün ve  beraberindeki başkan yardımcıları , AK Parti  İlçe Kadın Kolları Başkanı  Nazire Daştan, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü ,  evde bakım doktorları ve beraberindekiler ile birlikte ilçede  dar gelirli ve yaşlı hasta bulunan iki aileyi ziyarette bulundu.

Kaymakam/Belediye Başkan V. Olgun ÖNER ve beraberindekilerin ilk durağı  Murat Mahallesi’nde yaşayan Doksimel aile fertleri oldu. Yatalak, beyin travması yaşayan Lezgi D. ve kalp hastası eşi Feride D. oğlu ve gelini  ile birlikte yaşamını sürdürmektedir.  Doktorlar tarafından muaniye edilen Doksimel Çiftinin  yaşadığı evlerini yerinde görüp inceleyen Kaymakam ÖNER, aile için  yapılması gerekenlerin talimatını vakıf müdürüne vererek yerine getirilmesini istedi.

İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Olgun ÖNER ve beraberindekilerin   bir diğer durağı ise İsaağa Mahallesinde yaşayan Güven Ailesi oldu. Dul, 83 yaşında kronik yatalak hastası olan Hanım Güven, oğlu, gelini ve 8 torunu ile birlikte yaşamını tek göz bir odada sürdürmektedir. Hanım G. ile yakından ilgilenerek  dar gelirli ailenin  sorun ve sıkıntılarının bir an önce giderilesi talimatını veren Sayın ÖNER, en kısa zamanda bu ailemize daha rahat yaşam şartlarında hayatlarını sürdürebilmeleri için taşınabilecekleri bir   ev  sözü verdi. Kaymakam/Belediye Başkan V. ÖNER ve eşi Gülcihan ÖNER ile birlikte, ziyaret ettiği evlerde çocuklarla da yakından ilgilenip onlara çeşitli hediyeler dağıttılar.

Vatandaşa etkin hizmet sunabilmek için çabaladıklarını belirten Kaymakam ve Belediye Başkan V. Olgun ÖNER; “ Yaşlılarımız, hasta ve dar gelirli ailelerimizin  yaşam koşullarını yerinde görerek,  sorunlarını dinliyor, dertleşiyor, dertlerine çare olmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızı mutlu olduklarını görmek bizlere güç veriyor. "dedi.

Ziyaret edilen aileler sıkıntılarını dinleyip, yardım eli uzatan Kaymakam ve Belediye Başkan V. Olgun ÖNER, eşi Gülcihan ÖNER ve beraberindekilere teşekkürlerini dile getirdiler.