Kaymakam/ Belediye Başkan V. Olgun ÖNER Muhtarlarla Bir araya Geldi.

Kaymakam/ Belediye Başkan V. Olgun ÖNER Muhtarlarla Bir araya Geldi.

Kaymakam/ Belediye Başkan V. Olgun ÖNER, kurum amirleri ve muhtarlarla istişare ve değerlendirme toplantısı yaptı.

İlçemize bağlı köy  muhtarları ile yapılan toplantıda sağlık, yol, alt yapı, enerji (elektrik), güvenlik ile ilgili konular görüşülerek çözümleri ile ilgili bilgi alışverişinde bulunuldu.  Bu sorunlar için çözüm yolları hakkında kurum yöneticileriyle karşılıklı olarak istişare yapıldı. Kaymakam ÖNER, toplantının amacının tüm muhtarların sorunlarını karşılıklı dile getirilip, bu sorunlara ortak bir çözüm yolunun bulunabilmesi olduğunu söyledi.

Muhtarlara yaptıkları çalışmalar ve vatandaşlarla olan diyaloglarından dolayı teşekkür eden Kaymakam Olgun ÖNER, bu tarz toplantıların verimli olduğunu ve devam edeceğini belirtti.