Kaymakam/ Belediye Başkan V. Olgun ÖNER Göl Mahallesi Sakinleriyle Bir Araya Geldi.

Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER, kurum amirleri ile birlikte vatandaşların sorunlarını tespit etmek ve çözüm üretmek amacıyla Göl Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi.

Göl Mahalle sakinleri ile bir araya gelerek, onların sıkıntı ve sorunlarını dinleyen ve karşılıklı fikir alış verişinde bulunulan toplantıda, konuşma yapan Kaymakam Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER: “ Bizler sizlere hizmet etmek amacıyla bu gün burada bulunuyoruz. İlçemizde gerek Diyadin Kaymakamlığı gerekse Diyadin Belediyesi olarak mahallelerimiz arasında hiçbir ayrım yapmadan alt ve üst yapı çalışmalarımız, yol çalışmalarımız, taziye evlerinin yapımı, park çalışmalarımız ve daha birçok çalışmamız oldu. Bunların yanında yapılan hizmetlerimiz sadece fiziki şartların düzeltilmesi yönünde değil aynı zamanda kadınlarımız ve çocukların eğitimi ile sosyal ve kültürel yönden  de birçok çalışmalarımız, kurslar açarak, bayanlarımız için farklı etkinlikler yaparak onlara belediyemizin sosyal yönünü de göstermeye çalışıyoruz. İlçe merkezi ve köylerinde yaşlı, hasta ve yardıma muhtaç vatandaşlarımızı evlerine gidip ziyaret ediyoruz. Amacımız sizlere en iyi hizmeti sunmaktır.” dedi.

Daha sonra Göl Mahalle Muhtarından mahalle ile ilgili bilgileri alıp,  vatandaşların taleplerini dinledikten sonra toplantı sona erdi.