Kaymakam/ Belediye Başkan V. Olgun ÖNER’ den İhtiyaç Sahibi Ailelere Ziyaret

Kaymakam/ Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER,  ilçeye bağlı Dokuz Taş Köyü’ndeki ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret etti.   Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER,   eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi, İlçe Jandarma Komutanı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü ve İlçe Müftüsü ile birlikte bu ziyaretini gerçekleştirdi.Dokuz Taş Köyü’nde maddi durumu iyi olmayan ailelerin sıkıntılarını yerinde görüp, sorunlarını dinleyen Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER, eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendiyle birlikte ailelere çeşitli hediyeler takdim edip onları mutlu etti. Vatandaşların her zaman yanlarında olup imkanlar çerçevesinde ihtiyaçlarının gidermesinde yardımcı olacaklarını söyleyen Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER; “ İlçe merkezi ya da köylerde nerede olursa olsun vatandaşlarımızın temel eksiklerini tespit ederek Diyadin Belediyesi ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı aracılığıyla yardımda bulunuyoruz. Bizler vatandaşımıza hizmet için ve onları yalnız bırakmamak için varız’" diye konuştu.

Köydeki ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ettikten sonra Kaymakamlığımızın da desteğiyle yeni yapılan imam evini kontrol eden Kaymakam/ Belediye Başkan Vekilimiz  Olgun ÖNER, daha sonra Köy muhtarından köyün durumu ve eksikleri hakkında bilgi aldı.