KADEM' den Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER’e Ziyaret - 16 Kasım 2018 Cuma

Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) Ağrı temsilcisi Emine Teyfur ve Yönetim Kurulu Üyesi Ağrı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Nurcan Çelik, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER’i makamında ziyaret edip Diyadin Kaymakamlığı ve Diyadin Belediyesinin Kadın ve Aile Hizmetleri birimi ile ortaklaşa hazırladıkları devletin kadın ve aileye sundukları hizmetleri içeren ve KADEM’ i tanıtan bilgilendirme seminerinde ilçedeki bayanlarla  bir araya geldiler.

KADEM Ağrı Temsilcileri ilk kez ilçe olarak Ağrı’da Diyadin  ilçemize verdikleri seminerde ilk olarak Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER’i makamında ziyaret ettiler. Ziyarette dernek temsilcileri Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER’e yaptıkları çalışmalardan ötürü teşekkürlerini iletip kadınların sorunlarını anlatıp, kendilerinin yürüttükleri çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Sayın ÖNER, KADEM Ağrı Temsilcilerinin önemli görevler üstlendiklerini belirtip başarılar dileyerek ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirip kadınların toplumsal hayatta aktif olarak yer almaları ve mevcut sorunlarının giderilmesi konularında Diyadin Kaymakamlığı ve Diyadin Belediyesi olarak da herzaman  önemli çalışmalarda bulunduklarını ve bunları devam ettiğini  belirtti.

Ziyaret sonrasında KADEM Ağrı temsilcileri Diyadin Belediyemiz tarafından Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğünde düzenlenen seminere katıldı. Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER’in Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi’nin ev sahipliğinde seminere  katılan KADEM Ağrı Temsilcileri, seminere katılan bayanlara KADEM olarak kadın ve aileye yönelik sağlık, eğitim, tarım, girişimcilik, engelli ihtiyaç yardımları vb. birçok alanda devletin sağladığı sosyal destek ve yardımlara, ihtiyaç sahiplerinin daha kolay erişimini sağlamak amacıyla yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdiler.

KADEM Temsilcileri özellikle Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER ve Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendiye bayanlar ve çocuklara yönelik yaptıkları tüm çalışmaları çok önemli ve dikkat çekici olduğu konusunda tebrik ettiler. Seminerde İlçe Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü de Kaymakamlık ve Belediye olarak bayanlara yapılan yardım ve çalışmalar hakkında da bilgi verdi.  Seminer sonrasıKADEM Ağrı temsilcisi ve yönetim kurulu üyesi Ağrı Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü, Gülcihan ÖNER Hanımefendi ile birlikteBelediyemiz tarafından yapılan Çocuk Oyuncak Evinide ziyaret ettikten sonra ilçeden ayrıldılar.