“İyilik Ağacı” Projesinden Omuzbaşı Köy Okuluna Yardım - 11 Ocak 2019 Cuma

“İyilik Ağacı” Projesinden Omuzbaşı Köy Okuluna Yardım - 11 Ocak 2019 Cuma

“İyilik Ağacı” projesi kapsamında Ağrı Gençlik Merkezi Gönüllüleri Diyadin Kaymakamlığı ve Diyadin Belediyemiz işbirliğinde Omuzbaşı Köy okulunu ziyaret ettiler.

“İyilik Ağacı” projesi kapsamında gençlik liderleri ve gönüllü gençlerine Omuzbaşı Köyü’nde ilçe Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER’ in Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü eşlik etti. Burada öğrencilerle bir araya gelen Gençlik Merkezi Gönüllüleri gençlerin “İyilik Ağacı” adlı projesi ile Hakkari Çukurca’da şehit olan Şehit Yusuf Demiryürek anısına silah arkadaşları tarafından gönderilen malzemeleri dağıttı. Ağrı Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri tarafından daha sonra öğrencilere Hayata Değer Kat sunumu yapılarak onlara ahlaki, kültürel ve vicdani değerler hakkında farkındalık eğitimi verildi.