İsaağa Köyü Ziyareti - 05 Aralık 2018 Çarşamba

İsaağa Köyü Ziyareti - 05 Aralık 2018 Çarşamba

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER, İlçe Milli Eğitim Müdürü ve Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü ile beraber İsaağa Köyü’nü ziyaret etti.

İsaağa Köyü’ne yaptığı ziyarette ilk olarak beraberindekilerle birlikte köyde yeni yapılan ve faaliyete geçecek olan okulu ziyaret edip eksiklerini tespit edip incelemelerde bulunan Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER, daha sonra eski okulda eğitim ve öğretim gören öğrencilerle buluştu. Burada öğrencilere yeni yapılan okullarına en kısa zamanda geçecekleri müjdesini veren Sn. Olgun ÖNER, onlarla sohbet edip satranç takımı ve çeşitli hediyeler dağıttıktan sonra okuldan ayrıldı.

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER, son olarak İsaağa Köyü’nde maddi durumu iyi olmayan ve geçimini zor sağlayan 7 nüfuslu Balcı Ailesini ziyaret etti. Ailenin sorunlarını dinleyip gereken yardımlarda bulunacaklarını belirtikten sonra köyden ayrıldı.