İlköğretim Haftası Kutlamaları - 21 Eylül 2018 Cuma

İlköğretim Haftası Kutlamaları - 21 Eylül 2018 Cuma

İlçemizde 2018-2019 eğitim- öğretim yılı “İlköğretim Haftası” yapılan etkinlikle kutlandı.
Kutlama programı ilk olarak İlçe Milli Eğitim Müdürünün Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtı'na çelenk koyması ve Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER’ in Mehmet Melik Özmen İlkokulu öğrencileri ve öğretmenini makamında ağırlamasıyla başladı. İlköğretim Haftası programı daha sonra Hüseyin Öner İlkokulu'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla devam etti. Programa Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sayın Olgun ÖNER, İlçe Milli Eğitim Müdürü, kurum amirleri, okul müdürleri, öğrenciler ve veliler katıldı. Burada günün önemini belirten konuşma yapılarak,    öğrencilerin şiir okuması ve çeşitli gösteri etkinliklerikonuklara sunuldu. Sonrasında okulun eski öğrencilerinin aralarına yeni katılan 1.sınıf öğrencilerine hoş geldiniz çiçeği verilmesi ile tören sona erdi.