İLÇEMİZDE YARDIMA MUHTAÇ AİLELERE ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR​

İLÇEMİZDE YARDIMA MUHTAÇ AİLELERE ZİYARETLERİMİZ DEVAM EDİYOR​

Diyadin Kaymakamlık ve Belediyesi ilçede yardıma muhtaç olduğu tespit edilen ailelere aralıksız olarak ziyaretlerde bulunmaya devam ediyor.

Kaymakam/Belediye Başkan Vekilimizin eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan çalışmalar sonucu, yardıma muhtaç olduğu tespit edilen ailelere, ziyaretleri gerçekleştiriyor.

Hanımefendi ÖNER  yapılan ziyaretlerde ilk olarak, Göl Mahallesinde  ikamet eden eşi vefat etmiş, 5 çocuklu Melike D.’yi  evinde  ziyaret edip  sorunlarıyla bizzat ilgilendi. Çocuklarla yakından ilgilenen Gülcihan ÖNER devletimizin kendilerine herzaman sahip çıkacağı konusunda emin olmalarını istedi.  Daha sonra Atatürk Mahallesinde kızıyla birlikte yalnız yaşayan Ayşe Ç.’ye ziyarette bulunarak ailenin ihtiyaçlarını dinledi. Yapılan bu anlamlı ziyaretlerde ailelere çeşitli hediyeler de takdim eden Hanımefendi ÖNER: “ Hem Kaymakamlık Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı hem de Belediyemizin Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleriyle beraber ilçemizde yardıma muhtaç vatandaşlarımıza ziyaretler geçekleştiriyoruz. Yaptığımız ziyaretlerde yardıma muhtaç birçok vatandaşımızın olduğunu görüyoruz. Kaymakamlık ve Sosyal Belediyecilik anlayışıyla da bu tarz ziyaretlerimizi devam ettireceğiz. İhtiyaç sahibi olan vatandaşlarımızın taleplerini karşılayacağız. Bizler vatandaşlarımızın her zaman yanında olmayı sürdüreceğiz." dedi. Ziyaret edilen ev sahipleri de Kaymakam/Belediye Başkan V. Olgun ÖNER ve Eşi Gülcihan ÖNER’in bizzat kapılarını çalıp sorunlarını dinlemeleri ilçe halkı olarak kendilerini değerli hissettirdiğini söyleyerek çok teşekkür ettiler.

Hanımefendi Gülcihan ÖNER’e, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıf Müdürü, AK Parti Kadın Kolları İlçe Başkanı ve beraberindekiler eşlik etti.