İlçemizde Dünya Emzirme Haftası Etkinliği - 08 Ekim 2018 Pazartesi

İlçemizde Dünya Emzirme Haftası Etkinliği - 08 Ekim 2018 Pazartesi

Diyadin Belediyemiz, Diyadin Devlet Hastanesiyle işbirliği içerisinde 1-7 Ekim Emzirme Haftası dolayısıyla anne sütünün önemi ve emzirme hakkında farkındalık oluşturmak amacıyla etkinlik düzenledi.

Diyadin Devlet Hastanesinde yapılan etkinlikte anne sütünün önemi vurgulandı. Çocuk servisinde çalışan hemşireler tarafından annelere ve anne adaylarına anne sütünün önemi hem bebek hem de anne için fiziksel, ruhsal ve sosyal açıdan şifa kaynağı olduğu slayt eşliğinde anlatıldı.
Düzenlenen etkinlikte Diyadin Belediyemiz tarafından hazırlanan hediyeler Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER’in Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi tarafından bayanlar ve çocuklarına verildi. Hanımefendi ÖNER, emzirme haftasına özel olarak düzenlenen pastaları katılımcı bayanlarla birlikte keserek istek ve taleplerini dinledi.

Etkinliğe Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Sn. Olgun ÖNER’in Eşi Gülcihan ÖNER Hanımefendi, Diyadin Devlet Hastanesi Başhekimi Betül Dünya, hemşireler ve Diyadinli bayanlar katıldı.