İlçemizde Bayramlaşma Programları.. - 18 Haziran 2018 Pazartesi

İlçemizde Bayramlaşma Programları.. - 18 Haziran 2018 Pazartesi

Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER, Ramazan Bayramı münasebeti ile ilçede bayramlaşma programlarında vatandaşlarımızla bir araya geldi.

Ramazan Bayramın birinci gününde ilçemiz öğretmenevinde vatandaşlarla bayramlaşma programı düzenlendi.Programa Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER, İlçe Jandarma Komutanı, İlçe Emniyet Amiri, AK Parti İlçe Başkanı, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı. Protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaşıp sohbet eden  Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER,  Ramazan Bayramın tüm insanlığa kardeşlik, huzur ve mutluluk getirmesini dileyip, vatandaşların ve bütün Diyadin halkının Ramazan Bayramı’nı en içten dilekleriyle kutladığını söyledikten sonra öğretmenevinde                                             ayrılıp protokol üyeleriyle birlikte İlçe Emniyet Amirliği ve İlçe Jandarma Komutanlığı’na geçip burada asker ve polislerimizle bayramlaştı. Ardından ilçemize bağlı İpek Geçidi Jandarma Karakolu’na geçerek burada vatani görevini yapan askerlerimizin bayramını kutladı.

Ramazan Bayramı’n ikinci gününde ise Kaymakam ve Belediye Başkan Vekilimiz Olgun ÖNER, ilçenin esnaflarını tek tek ziyaret ederek bayramlarını kutlayıp sohbet etti.