İlçemiz Kaymakamı/ Belediye Başkan Vekili Olgun ÖNER’den Kurban Bayramı Kutlama Mesajı

Sevgi, kardeşlik ve dayanışma duyguları içinde idrak edeceğimiz Kurban Bayramı’nın, kardeşliğimizin daha da kuvvetlenmesine ve daha nice bayramlara ulaşmamıza vesile olması dileğiyle tüm Diyadinli hemşehrilerimin ve aziz milletimizin kurban bayramını kutluyor, bu günlerin tüm insanlığa sevgi, barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum.Bir Kurban Bayramı’na daha ulaşmanın ve bayramı hep birlikte idrak edecek olmanın mutluluğunu yaşamaktayız. Kurban Bayramı; ihtiyaç sahiplerine yardım ellerinin uzatıldığı, sevgi ve hoşgörü içerisinde kırgınlıkların unutulup mutlulukların paylaşıldığı müstesna günlerdir.